Manica guanya l’Alps Tour d’Aravell

L’italià Manfredi Manica, que va anar darrere l’irlandès Paul McBride, va aconseguir tres birdies consecutius del 15 al 17 per acabar amb 198 cops, 5 sota la par del camp. L’irlandès Paul McBride, que liderava la darrera jornada, va tenir una mala actuació als darrers forats i va acabar amb 199 cops (-4), en segon lloc. Destacada actuació del navarrès Asier Aguirre, que va finalitzar a la tercera plaça, amb 201
cops (-12) i Joseba Torres (-11), quart, com a millor amateur.

Manica va reconèixer que “la clau ha estat la paciència. Vaig començar la volta molt fred tot i que tot va canviar el15, jo vaig fer un bon resultat i ell un doble bogey que li va fer mal, i li vaig posar pressió i va sortir bé”.
Per la seva banda, l’andorrà Kevin Esteve, es va haver d’acontentar amb el lloc 34è, al camp, lluny de les seves aspiracions pel fet de jugar a casa. “No ha sortit com esperava però sempre és un plaer poder jugar a Aravell i espero fer-ho l’any que ve”, va dir.

L’Aravell Open Golf compta amb el patrocini de Creand. El guanyador del torneig va fer després de la victòria un clínic amb els joves jugadors de l’escola d’Aravell Gof & Country Club.