Comença el circuit Andbank 2016

Mésandbank-torneo-golf-terramar de 80 jugadors van participar dilluns 14 de març al Torneig de Golf Andbank 2016, que es va disputar al Club de Golf Terramar a Sitges, Barcelona.

Els guanyadors d’aquesta prova han estat Sofia Cano amb 37 punts, en la categoria inferior; Xavier Armenter amb 40 punts, en la categoria superior; i Jordi Serrano amb 32 punts, en la categoria Scratch.

Andbank organitza la setzena edició d’aquest torneig de golf, que consta de 9 competicions en diferents localitzacions de la geografia espanyola. La primera prova va tenir lloc al Club de Golf Terramar.

El proper torneig serà el dia 16 d’abril al Real Club de Golf Cerdanya, a Puigcerdà. Aquest any se celebraran proves a Girona, Barcelona, León, València, San Sebastià, Saragossa i Madrid.